FLORAL CONCEPTS AND DESIGN

EN

NL

Biografie

Mark Frank is een multi-getalenteerde designer in de bloemenindustrie, met zijn thuisbasis
in Hilversum, Nederland. Zijn specialisaties zijn: advies geven in de bloemenbranche en de retailmarkt voor supermarkten, product ontwikkeling, het maken van bloemarrangementen en het stylen van beurzen en evenementen, alles op het gebied van bloemen en planten en
wat daar mee samenhangt, het totaalconcept. Hij werkt al meer dan 20 jaar in de bloemenindustrie, op nationaal en internationaal niveau.

 

Na een studie van zeven jaar aan twee verschillende land- en tuinbouwscholen vertrok hij meteen 14 maanden naar Toronto in Canada om werkervaring op te doen bij twee verschillende bedrijven in de bloemenbranche. Eenmaal terug in Nederland besloot hij zijn eigen bedrijf te starten.

Mark Frank heeft een 2-jarige opleiding voltooid aan de styling academie Artemis in Amsterdam in de richting 'concept- en interieurstyling', om een breder perspectief te ontwikkelen. Hij maakt hiervan nu gebruik om 'out of the box' te denken.

Hij kijkt met een positieve 'open mind' naar projecten en probeert bij iedere opdracht om het beste resultaat behalen binnen de gestelde kaders.

 

'Nice to meet you'

 

Mark Frank  |  Geuzenweg 10a  |  1221 BT Hilversum  |  The Netherlands        webdesign: studio Pietje Precies bv